Computers & Alle Toebehoren

hp-banner

Inkt - Toners

We beschikken over een ruim aanbod van inkt- en toner-cassetes. Hebben we uw inktpatroon niet in voorraad dan kunnen we ze meestal wel bestellen!

toners-2

Netwerken

Voor de netwerkproducten zals modem-routers, breedband-routers, draadloze accesspoint, switchen proberen we de gekende merken in voorrraad te hebben.

 merken-netwerk

Overige netwerkproducten

NAS toestel van het merk Synology of andere. Patchpanelen,  19" serverkast en/of patchkast. Patchkasten 10, UTP kabel op rol, losse RJ45 stekkers ea.

Netwerkkabels

We hebben een volledig gama van utp-kabels en patch kabels cat5 en cat6 U/UTP, F/UTP, S/FTP in verschillende kleuren. 

kabels

Papier

We hebben wit en gekleurd papier van 80gr. in voorraad. Verschillende formaten papierrolletjes, gewone en termische, voor ticketprinters en betaalterminals. 
Ook een uitgebreide keuze aan etiketten op A4 formaat, in verschillende afmetingen, voor inktjet- en laser-printers. Niet te vergeten fotopapier van HP en Epson in A4 formaat of 10x15cm.

papierpapierrolletjes

Allerlei

Externe en interne Harddisken, data- en KVM switchen, projectie beamers, USB hubs, draagtassen, opbergsystemen, muisen, toetsenborden, luidsprekers, coolingen voor laptops, routers, modem-routers,  scanners, HMI-kabels, VGA- en DVI-kabels, power supplies, wireless extenders, powerline adapters, USB-sticks, ea...